HVEM ER VI

Inge Nielsen

Vores daglige leder af museet; en post som hun har bestredet siden 1. oktober 2003.


At være leder af museet byder på opgaver, der spænder lige fra at registrere og holde styr på museets enorme samling af sparebøsser til at tørre støv af på de mange hylder.


Det er også Inge, der kan alle historierne om sparebøsserne og er man heldig at besøge museet på et tidspunkt, hvor Inge er der, kan man være helt sikker på af få en historie eller to.


'Jeg plejer at sige, at uanset om man er 0 eller 100-årig, kan man i vores samling finde en sparebøsse, man selv har haft på et tidspunkt og jeg fortæller gerne en historie, hvis man er interesseret', siger Inge Nielsen.


Klik her og at se Inge Nielsens yndlingssparebøsse:
Jan Kjeldahl

Er vores digitale redaktør. Han han været tilknyttet museet siden oktober 2018 og hans ansvarsområder er fotografering af museets sparebøsser samt vedligeholdelse af museets hjemmeside, Facebook og Instagram.


'Jeg fik i 2018 tilbud om at fotografere museets sparebøsser i forbindelse med registrering og det sagde jeg straks ja til. Museet har nemlig altid interesseret mig.


Efterfølgende fik jeg opdateret museets hjemmeside og sørgede for, at museet også kom på Facebook og Instagram. Dermed kunne kendskabet til museet blive udbredt over hele verden', fortæller Jan Kjeldahl. 
Fonden for Sparebøssemuseet

Fonden, der blev oprettet i 2007 for at sikre museets samling, ledes af en bestyrelse bestående af fire personer.